Translate

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τα τρία ,, μυστικά,, της επιτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχει προηγούμενο ούτε εντός ούτε εκτός, να βλέπεις τις δημοσκοπήσεις να δίνουν τέτοια ποσοστά συνεχώς σε ανιούσα γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια στιγμή να βουλιάζουν και τα τρία κόμματα που κυβερνούν ,ενώ τα υπόλοιπα της αντιπολίτευσης  να είναι καθηλωμένα ή να μαραζώνουν.Τυχαίο? Όχι βέβαια . Υπάρχουν λόγοι απλοί και γι΄αυτό μη κατανοητοί σε ορισμένους.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μα που βρίσκεται τέλος πάντων αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ?

Αυτό το ερώτημα το ακούω αρκετά συχνά από μερικούς συμπολίτες μας που βρισκόμενοι κάτω από τα καταστροφικά μέτρα του μνημονίου , προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα.
Μα τι τέλος πάντων είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να σηκώσει τις προσδοκίες και τις ελπίδες αυτών που τον ψήφισαν και αυτών που δεν τον ψήφισαν και να τους απαλλάξει από τα δεινά τους?

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Το δράμα του κύριου Ρουπακιώτη.

Η εικόνα στην τηλεόραση τα έλεγε όλα. Ένας ανθρωπάκος , πανικόβλητος, φοβισμένος κάτω από το βάρος των αποφάσεων του να υποστηρίξει  το καταστροφικό μνημόνιο, συναισθανόμενος τις βαριές του ευθύνες απέναντι στην κοινωνία, σε καθεστώς τυραννίας από τις τύψεις του και έντρομος ο κ. υπουργός της Δικαιοσύνης.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένος να κυβερνήσει στην φουρτούνα. Έφθασε η ώρα.

Με την ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων, το μπλέξιμο της ΔΗΜΑΡ, την αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ και την συνεχιζόμενη αποδυνάμωση της ΝΔ, πλησιάζει η ώρα που την εξουσία πρέπει να αναλάβει κυβέρνηση της Αριστεράς, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ.