Translate

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Η ουσία της συνέντευξης του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς , χθες.





Χθες , μαζί με τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, στο ξενοδοχείο Φωκά, στις 2.00 μμ , δώσαμε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς  πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Θόδωρος ξεκίνησε την εισήγηση.-έκανε μια πολύ εμπεριστατωμένη πολιτική ανάλυση, σφαιρική, πάνω στα Πανελλαδικά θέματα αλλά και τα τοπικά,- και εγώ πρόσθεσα από την δικιά μου πλευρά αυτά που νόμιζα πιο αξιόλογα κυρίως από την πλευρά  και οπτική του απλού πολίτη.
Επειδή ως συνήθως τα τοπικά ΜΜΕ , ανάλογα με την τοποθέτησή του καθενός , υπογραμμίζουν διαφορετικά μέρη των εισηγήσεων, ενώ το βάρος κατά την γνώμη μου βρίσκεται αλλού, γράφω αυτές τις γραμμές.
Το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται η κοινωνία θα φανεί ακόμη πιο έντονα τους επόμενους μήνες που θα έλθουν οι οι δυσβάστακτοι φόροι.Όταν θα τελειώνει η τουριστική περίοδος του καλοκαιριού  και αρχίζει να χειμωνιάζει τότε η  ελληνική κοινωνία θα αντιμετωπίσει πιο έντονα προβλήματα καθημερινής επιβίωσης.
Τότε πλέον η τρικομματική κυβέρνηση θα χάσει κάθε λαϊκή υποστήριξη και θα βρεθεί προ των ευθυνών της .
Έχω την προαίσθηση ότι αυτό το φθινόπωρο θα έχουμε καταλυτικές πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.
Γι΄αυτό επιμένουμε να οργανωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ όσο καλλίτερα μπορεί και παράλληλα να ανοίξουμε το κοινωνικό μέτωπο όσο μπορούμε πιο πλατιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου