Translate

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Η σημασία των λέξεων και οι αφελείς της πολιτικής

Είναι γνωστό ότι οι λέξεις παίρνουν  διαφορετικό νόημα στις  διάφορες ομάδες του πληθυσμού και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούμε να μην κάνουμε λάθη σαν και αυτά που παθαίνουν ορισμένοι της Αριστεράς.
Όταν η συγκυβέρνηση των τριών, που είναι μαστόροι σ΄αυτά τα θέματα ,χρησιμοποιούν ορισμένες λέξεις, τις έχουν επιλέξει με μεγάλη προσοχή για την πολλαπλή σημασία τους και την εντύπωση που δημιουργούν στο μυαλό και υποσυνείδητο του απλού ανθρώπου.
Τελευταία χρησιμοποιούν την λέξη χρεοκοπία. Με αυτήν την λέξη θέλουν να φοβίσουν τον λαό για μια κατάσταση ανεξέλεγκτη ,διακοπή  πληρωμών συντάξεων και μισθών , κλείσιμο τραπεζών κλπ.
Βεβαίως υπάρχει και η άλλη μορφή χρεοκοπίας, που το κράτος καταβάλλει τις συντάξεις και τους μισθούς κανονικά αλλά υπάρχει διακοπή πληρωμής των τόκων και των ομολόγων που προβάλλει η Αριστερά και ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως ένας μη αφελής , δεν θα χρησιμοποιήσει την ίδια λέξη , που έχει καταγραφή στο υποσυνείδητο του λαού με την έννοια που δίνουν οι πολιτικοί του συστήματος.
Γιατί εύκολα δίνει λαβή να διαστρεβλώσουν το νόημα της δικής του πρότασης οι μαστόροι της διαβολής και του ψεύδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου