Translate

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα για ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ στην λαϊκή συνέλευση χθες στο ξενοδ. ΟΛΓΑ

Με κατάμεστη την αίθουσα του ξενοδοχείου ΟΛΓΑ διεξήχθη χθές η λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς. Η βροχή ανάγκασε να ακυρωθεί ο χώρος της συνέλευσης που ήταν η κεντρική πλατεία και να μεταφερθεί στον χώρο του ξενοδοχείου.
Οι ομιλίες και η συζήτηση που επακολούθησε δείχνουν ότι η κοινωνία αρχίζει να αφυπνίζεται και να αντιδρά στις επικείμενες εξελίξεις για τα νέα μέτρα που έρχονται.
Ο κύριος στόχος  του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ενισχυθεί όχι μόνο κοινοβουλευτικά αλλά και εκεί που διαδραματίζονται οι κοινωνικοί αγώνες, στην τοπική αυτοδιοίκηση , στα συνδικάτα και στους συλλόγους αλλά και  στα κινήματα πολιτών , όπως και στο μείζον θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Για να ακυρωθεί όμως το μνημόνιο, να ανατραπεί η αντιλαϊκή κυβέρνηση και να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα λαϊκής αναγέννησης ,χρειάζεται το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ να βρει ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση στους μισθωτούς, στους συνταξιούχους, στους μικρομεσαίους , καθώς και στην νεολαία.
Μόνο δυναμώνοτας την ριζοσπαστική αριστερά, που είναι ο πυρήνας κάθε προοδευτικής εξέλιξης είναι δυνατό να γλυτώσουμε από τον κατήφορο της παρακμής και της φτωχοποίησης που μας ετοιμάζουν οι τραπεζίτες, οι μεγαλοβιομήχανοι και οι μεγάλοι φοροφυγάδες κερδοσκόποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου