Translate

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Στην αρχή ένοιωθαν σίγουροι.Τώρα φοβούνται τον ΣΥΡΙΖΑ

Τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία τριάντα χρόνια, αφού υπερ-χρέωσαν την Ελλάδα και κατασπατάλησαν τα δάνεια με τους φίλους τους , αφού καταλήστεψαν τα αποθεματικά ταμεία των συνταξιούχων, προετοίμαζαν κρυφά στα σκοτάδια με το ΔΝΤ και τους συνεταίρους τους στην ΕΕ-που δήθεν τώρα δεν γνωρίζουν τίποτε- την  πλήρη παράδοση του Ελληνικού λαού στην υποτέλεια και στην εξαθλίωση.

Όλοι αυτοί αισθάνονταν σίγουροι ότι θα εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τον λαουτζίκο, θα περάσουν τις αντιλήψεις και πάλι εύκολα με τα δικά τους ΜΜΕ , υπολογίζοντας ότι θα παρουσιαστούν και σαν ήρωες που γλύτωσαν την χώρα.
Δεν υπολόγισαν όμως δυο πράγματα. Η κρίση είναι βαθιά καπιταλιστική και δεν παρουσιάζονται σημάδια ανάκαμψης και ανάπτυξης , μια και την ίδια πολιτική ακολούθησαν παντού λίγο-πολύ οι ομοϊδεάτες τους παντού.
Την αφύπνιση του Ελληνικού λαού , που μη έχοντας άλλο κόμμα να τον υποστηρίξει πραγματικά, στράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, τον γιγάντωσε και του δίνει την ώθηση να αναλάβει εξουσία.
Μέσα σε μια νύκτα η δύναμη του λαού , άλλαξε τον χάρτη στην χώρα και μετέβαλλε τους χθεσινούς υπερφίαλους και σίγουρους  πρώην κυβερνώντες να τρέμουν την επερχόμενη λαϊκή εξουσία.
Αλλά δεν φοβούνται μόνο αυτοί. Οι μεγάλοι τους σύμμαχοι φοβούνται την αρχή μια αλλαγής των πραγμάτων που ξεκίνησε από την Ελλάδα και εξαπλώνεται και στις δικές τους χώρες.
Ας φοβούνται , εμείς έτσι και αλλιώς θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου