Translate

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Γιατί στις κρίσιμες μέρες που έρχονται δεν πρέπει να λυγίσουμε



Οι  επόμενες μέρες και μήνες  που έρχονται είναι εξαιρετικά  κρίσιμες για το μέλλον της Ελλάδος  και  των  λαϊκών στρωμάτων.
Οι μνημονιακές δυνάμεις των τραπεζιτών και κερδοσκόπων  , στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μετά την συντριπτική ήττα που υπέστησαν θα εντείνουν τις προσπάθειές τους.
Τα επιχειρήματά τους που δεν αποδίδουν πλέον, θα τα αντικαταστήσουν με κάθε λογής επικοινωνιακό ή δημαγωγικό τρυκ, εκφοβισμό, προπαγάνδα,εκβιασμό,  δημιουργώντας ένα ψεύτικο κύμα παραπληροφόρησης για να φοβήσουν και να παραπλανήσουν τον Ελληνικό λαό ώστε τελικά να λυγίσει στις απαιτήσεις της τρόϊκα και να παρθούν τα καινούργια καταστροφικά μέτρα που ετοιμάζουν.-τα οποία δεν έχουν τελειωμό-.
Ήδη διακινούν ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις στις τράπεζες.
Μπροστά στον ορυμαγδό των παραπλανητικών λόγων που προετοιμάζουν με τους πληρωμένους μεγαλοδημο-
σιογράφους , είναι ανάγκη να αυξήσουμε την δική μας σκέψη και κριτική  ώστε να θωρακίσουμε το νου και την ψυχή μας από τα ατέλειωτα ψέματά τους και επικοινωνιακά τρυκ στα οποία είναι δεξιοτέχνες.
Αν δε ανατρέψουμε το μνημόνιο η πατρίδα μας θα ερημωθεί από κάθε ζωντανό στοιχείο μπαίνοντας σε ένα ατέλειωτο κατηφορικό δρόμο καταστροφής.
Θα γυρίσουμε πολλές δεκαετίες πίσω στα πέτρινα χρόνια  ενός μεσαιωνικού καθεστώτος.
Γι΄αυτό είναι ανάγκη να μην λυγίσουμε στις θέσεις και στις απόψεις μας  και ενωμένοι –παρά τις διαφορές μας- να κρατηθούμε όρθιοι και ζωντανοί στις πολύ κρίσιμες μέρες που έρχονται.
Στέλιος Ματαράγκας                                                                         
Μέλος της Νομαρχιακής  Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου