Translate

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένος να κυβερνήσει στην φουρτούνα. Έφθασε η ώρα.

Με την ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων, το μπλέξιμο της ΔΗΜΑΡ, την αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ και την συνεχιζόμενη αποδυνάμωση της ΝΔ, πλησιάζει η ώρα που την εξουσία πρέπει να αναλάβει κυβέρνηση της Αριστεράς, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με την καταστροφική επιβολή των νέων μέτρων που ετοιμάζονται να ψηφιστούν  θα αποτελειώσουν την εθνική οικονομία και θα διαλύσουν την κοινωνική συνοχή , γίνεται κάθε μέρα φανερό το φυλλορρόημα των κομμάτων που απαρτίζουν την κλυδωνιζόμενη κυβέρνηση.
Σε λίγο καρό θα πέσει από μόνη της , κάτω από το βάρος της ταξικής-καταστροφικής πολιτικής της και εκ των πραγμάτων θα κληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση.
Μια κυβέρνηση ριζοσπαστική , αριστερή , που θα τολμήσει να συγκρουστεί με το διεφθαρμένο σύστημα των Τραπεζών- Μέσων προπαγάνδας- πολιτικό κατεστημένο και θα διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, θα κοινωνικοποιήσει τις τράπεζες, θα ενισχύσει την ντόπια οικονομία να σταθεί στα πόδια της , θα βάλλει την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και θα φορολογήσει τους τεμπέληδες μεγαλοφοροφυγάδες.
Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης φουρτούνας που θα κριθεί και ο καπετάνιος και οι ναύτες -λαός, αν θα σώσουν την χώρα. Δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες οτι θα κυβερνήσει  ο ΣΥΡΙΖΑ σε ήρεμα νερά.

Στέλιος Ματαράγκας
Μέλος της Νομ. Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου